Vilkår og betingelser

På Kalle har vi de vanlige regler for leie av rorbu i Lofoten. Rorbuene er beregnet og utstyrt for selvhushold slik at gjestene selv tar ansvar for det daglige renhold og avfall. Sengetøy/håndklær er også inkludert. Sluttrengjøringen tar vi oss av og inngår ikke i grunnprisen.

Spesielt for deg som rorbugjest på Kalle er at aktiviteter og tilbud stort sett er inkludert i prisen! Bare ta kontakt med oss i resepsjonen eller se nærmere på tips og forslag til aktiviter på nettsidene våre.

Generelt:  Rorbuene på Kalle ligger tett og er godt lydisolerte. Men husk at  alle har en nabo på andre siden av veggen. Vær spesielt varsom med opphold på terassene om kveldene. Snakk gjerne med naboene og avklar situasjonen!  Men nyt sommernatta og bruk gjerne bord og benker ved brygga eller på stranda. Ta bare litt hensyn!

Alle rorbuene er røykfrie!

Inn-/utsjekking:  Normalt utsjekk før kl 1200 og innsjekk etter kl 1500. Vi er svært fleksible. Bare ta kontakt.

Priser: Grunnprisene gjelder for inntil 4 personer i hver rorbu (over 12 år). Tillegg kr 300 pr døgn for hver ekstra person. Sengetøy og håndklær finnes i rorbuene.

Betaling: VISA/MasterCard eller kontanter. Forskuddsbetaling er ikke påkrevet. Betal helst ved innsjekk om det passer.

Avbestilling:  Vi er fleksible og ønsker at dere informerer oss snarest ved endringer i planene. Ellers gjelder ordinære avbestillingsregler; Ved avbestilling opp til 1 måned før ankomstdagen, vil ingen gebyr belastes.
Ved avbestilling inntil 1 uke før ankomstdagen, kan halvparten av grunnleien bli belastet
Ved avbestilling senere eller manglende oppmøte, kan den totale prisen for reservasjonen belastes.

Oppredning: På rorbua finnes gode dyner og puter.Vi er opptatt av hygiene og renslighet. Vi ønsker derfor ikke at egne sengklær benyttes. På rorbua eller i resepsjonen finnes rene sengeklær/håndklær som skal benyttes . Dette er nå inkludert i prisen.  Egen oppredning. Brukte sengeklær og håndklær leveres i resepsjonen ved avreise.

Sluttrengjøring:  Rorbua eller husværet skal etterlates ryddig og rengjort. Kopper og kar skal være grundig vasket. Spesielt komfyr og stekovn må ettersees. Vi tar oss av sluttrengjøringen mot et obligatorisk tillegg av kr 500 pr rorbu. (kr 750 for Nordlandshuset). 

Avfall:  Det er dessverre ikke lagt til rette for skikkelig avfallsortering ved rorbuene i Lofoten.  Vi anbefaler likevel at flasker/glass og panteflasker/bokser sorteres ut. Restavfall legges i sekkkene i avfallstativene ved resepsjonen. Kast ikke brukbar mat og tilbehør som dere ikke ønsker med på hjemreise. La det stå igjen, så formidler vi det videre.

Oppvarming: Rorbuene har elektrisk oppvarming og varme i gulv på bad. I tillegg er det ildsted i hver rorbu. Tørr fyringsved finnes i rorbua og suppleres fra vedlager på brygga. Bruk ikke papir i ovnene, men tennbriketter eller never. Rorbuene er godt isolerte og begrens innlegg av ved. Det må ikke fyres i ovnene uten hyppig tilsyn. Vær spesielt varsom ved tørking av klær etc. Det må ikke legges noe oppå ovnen.Barnesenger: Alle barn er velkomne. Barnesenger og ekstrasenger rekvireres i resepsjonen eller ved bestilling.

Måltider: Opphold i rorbuer er basert på selvkost. Rorbuene er godt utstyrt med keramisk koketopp og komfyr.

Parkering: Privat parkering er tilgjengelig ved rorbua og ingen ekstra avgifter tilkommer.

Dyr: Dyr er tillatt på anmodning i utvalgte rorbuer. Du kan bli belastet for et gebyr for ekstra renhold. Båndtvang.

MVA og by-/turistskatter: 12.00 % moms er inkludert. Det er er foreløpig ingen by-/turistskatt i Lofoten.