Det gamle handelsstedet Kalle ligger sentralt i Lofoten. "Midt i leia"- samtidig langt vekk fra turiststrømmen. Her kan du bo i originale rorbuer og kjenne et snev av historisk kystkultur i ramsalte omgivelser. Nesten som et Lofoten i miniatyr! 

Bo i Rorbu

Originale rorbuer med høy standard. Velutstyrte kjøkken, nye bad og valg mellom ett eller to soverom. Fin utsikt og uteplass. 

Se oversikten her

Rekreasjon og velvære

En varm badstu etter en lang fjelltur? En oppfriskende dukkert i klart vann for å starte dagen? Eller bare sitte og se utover havet, nyte stillheten og la skuldrene senke seg. På Kalle kan man slappe av.

Mektig natur

Kalle ligger vakkert til ved havet under mektige fjell. Her er det kort vei til utflukter. Vi gir gjerne tips på turer der man kan nyte naturen på nært hold, i fred og ro.

Historisk

Kalle i Lofoten er et handelssted fra 1890. Her er de gamle bygningene godt bevart og man kan kjenne det historiske suset fra gamle tider. Les mer om Kalle.

Familievennlig

Kalle er en bra plass å samle familien, om det er den nærmeste gjengen eller storfamilien så er det nok å gjøre for store og små. Kalle er en stor lekeplass for alle generasjoner!