User menu

Aktiviteter

Hva gjør man egentlig så langt fra sivilisasjonen?

Vi ønsker gjerne alt det meste med oppholdet på Kalle i Lofoten skal være litt annerledes - i positiv forstand! Stedet Kalle er et personlig sted fordi vi som utgjør vertskapet i hovedsak bor her. Vi ønsker at våre gjester skal kjenne sin egen lyst og selv ta initativ til de mange aktiviteter som er naturlige på Kalle. Vi vil her bare gi noen eksempler. 

Aktiviteter

Hva gjør man egentlig så langt fra sivilisasjonen? Hvordan kan man holde ut en hel uke på rorbuferie? Hva er typiske opplevelser de fleste setter pris på?
Utenfor Kalle ligger de beste fiskeplassene. Vi har båter av forskjellig størrelse og motorer. Og nødvendig fiskeutstyr. Tilbered fangsten på brygga og bruk våre frysebokser om fangsten skulle bli for stor.

Nettsiden godtur.no har gode oversikter for turer i nærområdet.

Kalle ligger så nært "Paradiset" du kan komme! Kort vei fra rorbua er det beste øvelsesfeltet i landet. Her finnes løyper og klatreruter av alle vanskelighetsgrader. Mektige Vågakallen og fjellmasivet rundt omkring er vel kjent i klatrekretser og Kalle har i alle år vært en foretrukket "BaseCamp".