Lofoten Ski Lodge

"Lofoten Ski Lodge" er et nytt vinterkonsept på Kalle i samarbeid med Northern Alpine Guides.


BRYGGA
Brygga er en tradisjonsrik tømmerbygning fra 1800 tallet hvor vi samles til måltider, peiskos og noe godt å drikke. Denne brygga har blitt restaurert på smart og smakfullt vis, og historien er til å ta og føle på her inne.

RESEPSJONEN
Her registrerer du deg og blir introdusert til Lodgen og alle våre fasiliteter. Her finner du det meste av informasjon om stedet, snøforholdene, nordlysvarsel og annen relevant informasjon. De fleste skikjørere hyrer guide på Lofoten Ski Lodge for å få mest mulig ut av oppholdet sitt.

PEISESTUE, SPISESAL OG MEDIAROM
Vi har to koselige peisestuer på vår Lodge, begge med sofa og komfortable stoler, den ene med bar og den andre med bibliotek. Det er romslig og god plass hos oss, men med en intim og hyggelig atmosfære som gjør dette til det optimale stedet for din topptur feire i Lofoten. Vår spisesal i annen etasje har en stor buffét med deilig frokost som selvfølgelig også inkluderer vafler. Vi har også et mediarom hvor det vises film, holdes foredrag eller du selv kan sjekke ut dine egene bilder og film fra dagens tur.

MAT OG DRIKKE
Hver dag blir du servert frokost og middag med utsikt. Vi tar stolthet i å bruke lokale ingredienser fra det Nord-Norske spiskammers. Med både lokale tradisjoner og internasjonal inspirasjon sørger vi for å tilfredsstille våre sultne gjester. I vår hyggelige spisesal serverer vi 2 retters middag med et håndplukket utvalg av vin og øl tilgjengelig til de som ønsker dette. Vår frokost-buffét er noe man heller ikke bør gå glipp av!

OVERNATTING
Som vår gjest får du sove i våre tradisjonelle og restaurerte Rorbuer. De er fullt utstyrt og alle rorbuene har peis, bad, stue, kjøkken og komfortable madrasser i alle køyer. I våre rorbuer har vi det originale tømmeret intakt og dette er svært sjarmerende rorbuer med høy standard.

ØL OG VINSTUE
Vi har et godt utvalg av øl og vin som serveres i våre peisestuer. Det er her du deler de gode opplevelsene med dine gamle og nye venner, nyter varmen fra peisen, havutsikten eller folk som hopper i havet etter et forfriskende opphold i badstuen.

PREPPEROM & TØRKEROM
Vi har et prepperom våre gjester får tilgang til med det meste av nødvendig utstyr for prepping, justeringer og reparasjoner. Våre gjester får muligheten til å tørke sine sko, feller og våte skiklær på tørkerommet.

BADSTUE
Vi på Lofoten Ski Lodge elsker badstuen vår. Her kan du virkelig slappe av og kjenne at musklene får en velfortjent pause og oppvarming samtidig som du skuer utover Vestfjorden. Om man ønsker kan man ta seg et forfriskende bad i det ramsalte Norskehavet og kjenne blodpumpen komme skikkelig i gang.

Vi har gratis trådløst fibernettverk tilgjengelig på hele vårt anlegg til våre gjester. Vi har også en terasse med utsikt over havet med mulighet for grilling og utendørs after ski for dager med behagelig temperatur.

De fleste av våre gjester velger vår standard uke- og weekend-pakke, men vi har mange ulike alternativer for ditt opphold, og hjelder deg gjerne med å organisere det. Ta kontakt!
Vi tar i mot både grupper og individuelle bestillinger. Ved bestilling trenger vi info om erfaring og skiferdigheter, slik at vi kan organisere ditt opphold på best mulig måte.

I februar & mars har vi puddersnø,og i April & Mai pudder og vårsnø. Hos oss møter du et vennlig og inspirerende vertskap og andre gjester med nok av historier, eventyrlyst og kompetanse.

Vi har alt du trenger for den ultimate toppturferien i Lofoten!