User menu

Grupper og Kurs

Hold troppene samlet i et lite fiskevær for dere selv!Kalle kan med sin frie beliggenhet være det ideelle sted for kurs og arrangementer. Her kan deltakerne være samlet på et eget sted med stor frihet og muligheter for mange aktiviteter. 

Lofoten byr på unike muligheter for grupper som søker en annerledes opplevelse. Det er korte avstander og spennende å bli kjent med Lofotens natur, kultur og mange attraksjoner.
Kalle ligger spesielt godt tilrette for grupper som ønsker en aktiv bruk av naturen. Her kan de fleste aktiviteter og opplevelser skje på stedet. For mange er beliggenheten og naturen omkring i seg selv en sterk ramme rundt oppholdet. Kanskje er det også den uformelle stemningen i historiske omgivelser som gjør at folk trives.
Kalle har i Kalle Brygge gode kursforhold og lokaler med stor fleksibilitet. Her er plass for det meste og for de fleste. For arrangementer kan opptil 200 gjester sitte til bords i samme etasje!

Kapasitet for overnatting varierer med hvor gode venner man er. Bruker vi alle senger og dobbelsenger kan vi belegge ca 75 personer. Skal alle ha egen seng er kapasiteten 43 personer og bare 23 personer kan få eget soverom. Se eget skjema med oversikt over senger.

I løpet av årene har vi hatt grupper av alle kategorier og stor variasjon i type arrangementer. Vi har gode samarbeidspartnere i Forsvaret og  XXLofoten og andre reiselivsaktører i området. For kurs og arrangementer hvor deltakerne bor i rorbuene på Kalle har vi ofte kontakten direkte og det fulle ansvar for vertskapet. Spesielt har vi i mange år et godt samarbeid med Forsvaret og Marinejegerkommandoen som har har sine tradisjonsrike klatrekurs på Kalle i mai og juni. 

Ta kontakt for priser og opplegg forøvrig.