Kalle : Lofoten Ski Lodge

"Lofoten Ski Lodge" er vårt vintertilbud på Kalle og resultatet av et samarbeid med Northern Alpine Guides. Etter fjorårets suksess ser vi frem til en ny topptur sesong. Se video.

Velkommen til Lofoten Ski Lodge på Kalle!
Kalle er jo en skult perle midt i hjertet av de beste toppturfjellene i Lofoten. Vi tilbyr aktive folk, familier og bedrifter en unik kombinasjon av god mat med lokale råvarer, overnatting i tradisjonelle rorbuer med høy standard og ski-guiding fra erfarne guider i Northern Alpine Guides.


Fra februar til mai er vi vertskap for norske og internasjonale fjellfolk som kommer på uke- og weekendturer for å oppleve pudder, spisse tinder og hav.

Lofoten Ski Lodge er et fullservice anlegg med en helt unik karakter. Alt er restaurert på smart og smakfullt vis, og historien er til å ta og føle på. Vi har to store peisestuer, en spisesal, bar med alle rettigheter, et media og seminar-rom, et lite bibliotek, badestamp og en Sauna med en trapp som leder rett ned i det ramsalte Norskehavet.

Vi leverer helpensjon og har alle fasiliteter, guider, team og atmosfære du trenger for en uforglemmelig toppturferie i Lofoten. Vi er stolte av å invitere til et historisk og originalt sted med all moderne komfort.

Et sted det ikke finnes maken til i hele verden.

Lodgen ligger rett ved havet og rett under det mektige og sagnomsuste fjellet Vågakallen. Her ligger vi helt for oss selv uten forstyrrelser fra omverdenen selv om vi bare er 12 km fra Kabelvåg og Svolvær. Her er vi omringet av spektakulær natur med et dramatisk landskap på alle kanter og du kan drikke vårt eget friske vann fra Trolldalen, puste rent luft, lytte til stillheten, se nordlyset om du er heldig og få servert nydelig mat hentet fra Lofotens eget skattekammer.

Hos oss møter du et vennlig og inspirerende vertskap og andre gjester med nok av historier, eventyrlyst og kompetanse. Vi har plass til opptil 50 gjester i doble rom med singel eller trippel alternativ og hver av rorbuene rommer 2-6 personer. Alle rorbuene har høy standard med peis, bad, stue og kjøkken. På Kalle kan du se og føle at sjelen, stilen og historien fra 1800 tallet er blitt godt ivaretatt.

I begge våre peisestuer kan du lene deg tilbake og nyte noe godt å drikke mens du skuer utover havet eller varmer deg foran peisen. På kaia har vi badestamp og badstue tilgjengelig til våre gjester samt et tilrettelagt område slik at vi kan grille på godværsdager.
Vi har også et eget utstyrsrom for prepping og tuning av ski, og et tørkerom for støvler, feller og skiklær.

Se mer på www.lofotenskilodge.com eller ta kontakt direkte på e-post til info@lofotenskilodge.com

Se også mer om Seth og Maren i Northern Alpine Guides.