User menu

Kalle Atelier og Galleri!

Velkommen til kunstnere og amatører som ønsker seg ny inspirasjon. Sjekk inn på en rorbu og ta i bruk vårt nye atelier!
Allerede dagen etter at Bøteriet var ferdig var de første amatører på plass til kursing i fargelære.

 

 

Her er resultatet av en naturkatastrofe som rammet mange i Lofoten. Stormfloa "Berit" var også innom Kalle og oversvømte brygga. Gulv og isolasjon måtte skiftes ut og nye gulv legges. Men aldri så galt at det ikke er godt for noe! Det overfylte verkstedet måtte ryddes og nytt gulv legges. UNderveis ble det klart at dette rommet måtte kunne brukes til noe annet. Opprinnelig bygd som bøteri, men også tidligere brukt til fotogalleri sent på 80-tallet.

Dermed var tanken sådd; Hvorfor ikke et atelier med muligheter for utstillinger? Vår gode mann Piotr satte i gang og etter noen uker står nå verkstedet der i helt ny skikkelse. 

Vi tenker nå at dette må bli brukt. Har du hatt en drøm om å stikke litt av fra bylivet og den digitale hverdag? Ja hvorfor ikke ta noen dager og utforske din gamle drøm om å skape noe på lerretet?  Det skapende arbeidet er krevende, men det lar seg gjøre å fyre opp i badstua og ta seg et skikkelig sjøbad. Deretter faller motivet helt naturlig på plass!

Dessuten er Lofoten kjent for lyset og det skiftende vær over fjell og hav. Her har kunstnere funnet sin inspirasjon - gjerne rett utafor  rorbua.

 

Hjertelig velkommen!